Vi foretager både sterilisation og kastration af din hund, kat, kanin, marsvin og fritte.


Inden operationen

Det er vigtigt, at dyret er fastet fra midnat inden operationsdagen. Dyret skal dog have adgang til vand.

Inden du møder op på klinikken med dit kæledyr, er det vigtigt, at det har haft mulighed for at besørge, således at dette ikke sker under operationen eller i opvågningsfasen.


Aflevering

Du møder ind med dit kæledyr efter aftale med dyrlægen. Som oftest er det om morgenen mellem kl. 8 og 9. Men ved operationer planlagt til senere på dagen kan der aftales senere aflevering.

Ved samme lejlighed aftaler vi, hvornår du skal hente dit kæledyr, og hvordan og hvornår vi skal kontakte dig efter operationen.


Operationen

Operationen foretages i fuld narkose. Klinikken er udstyret med ilt og inhalationsanæstesi, samt overvågningsudstyr, så dit dyr får en så skånsom bedøvelse som muligt.

Opvågning efter operationen foregår i opvågningsrum, hvor der er ro og varme til en rolig opvågning under opsyn af klinikpersonalet.

 

Afhentning

Når du afhenter dit kæledyr efter operationen, vil du få vejledning i, hvordan dit kæledyr skal forholde sig i dagene efter operationen. Du vil ligeledes få grundig instruktion i eventuel udleveret medicin, der skal gives i dagene efter hjemkomst.

Du bliver oplyst om, hvornår du skal møde ind til eventuel kontrol og om der skal fjernes sting. Opfølgende kontrol på klinikken og evt. fjernelse af sting er inkluderet i prisen på selve operationen.

Kontakt os på tlf. 70 20 40 18 eller info@dyrlaege-gruppen.dk for at booke tid eller høre mere om kastration eller sterilisation.
Vores klinik er placeret
 i Helsinge i Gribskov, men vi har kunder fra hele Nordsjælland, herunder bl.a. Hillerød, Græsted og Gilleleje.